RICO VAN DE VEN

Hey, mijn naam is Rico van de Ven. Ondernemer, coach, fitnessguru, Nutella-lover en eigenaar van 2Refocus Coaching en Training.

Ik leef voor het maximale resultaat uit een lichaam en leven te halen. Als kind had ik ondergewicht. Ik had weinig vrienden, meelopend, was totaal niet zelfverzekerd en de hele dag bezig met wat anderen van mij zouden denken. Door hard te werken heb ik niet alleen mijn lichaam, maar hele leven getransformeerd. Zelfverzekerd en gerespecteerd leef ik mijn passie om andere mensen te helpen. Iedereen kan meer uit zijn leven halen!

Als Personal Trainer heb ik al ontzettend veel mensen mogen helpen; moeders, vaders, CEO’s, ambtenaren, fitnessmodellen en (succesvolle) ondernemers.

Sinds kort viel me iets op…
Mijn enorme focus voor resultaatgericht leven en werken; sluit perfect aan op het leven van toegewijde mensen en ondernemers. Zij streven bepaalde doelen na en zien graag snel en effectief resultaat. Een goed lichaam creëren kost vaak vele uren in een sportschool. Als je vrije tijd vaak aan sporten besteed, terwijl je eigenlijk ook met familie en vrienden kunt zijn, is dat frustrerend.

Na veel research over training, het ontwikkelen van mindset tools en geleerd van de beste PT-businesscoaches in Nederland heb ik een werkwijze ontwikkeld om zo effectief mogelijk naar een doel te kunnen coachen. Ieder lichaam is namelijk anders; en vraagt om persoonlijke aandacht. Door het creëren van een “winners- mindset”, maakt deze methode een mega impact op zowel privé als zakelijk leven.

Zelf leef ik dagelijks deze “winners- mindset”. Mijn focus ligt op een gezond en fit lichaam, vol energie waardoor ik veel effectiever kan leven! Tijd is de kostbaarste factor die er is. Effectief werken aan persoonlijke doelen geeft dan ook de maximale voldoening en creëert succes.

Welkom in mijn wereld… Altijd strevend naar resultaten die een mega impact maken op het leven. Is iets herkenbaar voor jou? En wil jij ook het maximale uit het leven halen?

Neem gerust eens contact met me op. Tot snel!

Rico van de Ven
Health & Physique Coach


CONTACT

Meer info, specialiteiten en opleidingen:
https://www.basic-fit.com/nl-nl/fitness/personal-training/rico-van-de-ven