Ben jij een match met één van onze programma’s?
 


ONLINE COACHING

(online)
 

▶︎ Een (telefonisch) intakegesprek om uw doelstellingen te bepalen

▶︎ Trainingsschema op maat

▶︎ Persoonlijk voedingsadvies met online coaching

▶︎ Wekelijks contact via Whatsapp en Mail


MEMBERSHIP PT

(face-2-face + online)
 

▶︎ Een f2f intakegesprek en 0-meting om uw doelstellingen te bepalen

▶︎ 2x per maand 60 min Personal Trainingssessie (Basic-Fit Teteringsedijk in Breda)

▶︎ Trainingsschema op maat, incl. fysieke uitleg

▶︎ Persoonlijk voedingsadvies met online coaching

▶︎ Krachtige tools om een winners mindset te creëren


HIGH-END PT

(face 2 face)
 

▶︎ Een f2f intakegesprek en 0-meting om uw doelstellingen te bepalen

▶︎ 1,2 of 3x per week 60 min Personal Trainingssessie (te Basic-Fit Teteringsedijk Breda)

▶︎ Trainingsschema op maat, incl. fysieke uitleg

▶︎ Persoonlijk voedingsadvies met zowel fysieke als online coaching

▶︎ Krachtige tools om een winners mindset te creëren

▶︎ Zeer intensieve coaching

▶︎ Gegarandeerd fysiek resultaat

 

HIGH-END PERSONAL TRAINING

Binnen high-end personal training ligt de focus op het trainen, oftewel ontwikkeling. De juiste oefeningen, ten alle tijden een goede houding, volledige focus en gecontroleerd doorzetten maken al het verschil voor een effectieve training.

Deze optimale begeleiding geeft jou een vertrouwd gevoel, voorkomt onnodige blessures en verzekert je van resultaat. 2Refocus haalt het maximale uit elke training en het maximale uit jezelf!

Let op…
Dit is meer dan alleen personal training! Exclusieve training en coaching voor uitzonderlijke mensen die graag een bovengemiddeld lichaam en leven willen creëren.


MEER INFO

MINDSET COACHING

2Refocus helpt mensen die bereid zijn hun huidige gedrag en acties te veranderen om dat te bereiken wat ze willen in het leven.

Vanuit het verleden heeft iedereen bepaalde patronen en overtuigingen ontwikkeld. Wanneer deze niet werken is het ontzettend lastig om snel en effectief naar een doelstelling te werken. Tevens is terugval altijd een risicofactor wat geen zekerheid geeft. Door mindset (mental) coaching word je bewust van de mogelijkheden en creëren we patronen en overtuigingen die WEL werken!

We creëren een krachtige inner stance (innerlijke houding) die de fundering legt om zo’n beetje elk doel in je leven te kunnen halen. Een inner stance is simpel gezegt ‘wie je bent’. Het bepaald hoe je bent ten opzichte van jezelf en anderen om je heen; de keuzes die je maakt; en de uitdagingen die op je pad komen. Door hier bewust op in te spelen neem je leiderschap over je eigen leven. Het leven, het lichaam en de gezondheid die je altijd al hebt willen hebben!


MEER INFO

DE TOOLS

Binnen onderstaande pijlers worden leefbare veranderingen geïmplementeerd en krachtige tools aangereikt.
Een leefbaar programma in combinatie met consistente persoonlijke trainingen geven jouw de resultaten die je wilt!

 


JOUW BEWEGING


De fysieke beweging die vereist is om je doelstelling te kunnen behalen. Volledig aangepast op jouw persoonlijke voorkeuren en sport(en). Krachttraining dient als basis om uitzonderlijk resultaat te kunnen creëren!


JOUW VOEDING


Informatie, tools en adviezen zorgen voor een consistent, gezond voedingspatroon. Geen gekke crashdiëten of kcal tellen; we kijken naar wat werkt voor jou!


JOUW MINDSET


We creëren een krachtige inner stance (innerlijke houding) die de fundering legt om zo’n beetje elk doel in je leven te kunnen halen. Dus ook jouw fysieke doelstelling!

HOE WERKT DE COACHING?

2Refocus traint en coacht toegewijde mensen en drukke ondernemers die streven naar een leven met meer resultaat. Mensen die bereid zijn hun huidige gedrag en acties te veranderen om dat te bereiken wat ze willen in het leven. 

Zowel face-2-face als online kan voor elke doelstelling een volledig gepersonaliseerd programma worden opgesteld.

Dit werkt als volgt
In een (online) kennismakingsgesprek kijken we naar je huidige levensstijl, trainingen en voeding. Tevens stellen we concrete, realistische doelen op vanuit jouw A-punt (0-meting). Hierna wordt gekeken welk programma voor jou geschikt is. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met jouw wensen en behoeften, maar… Wel ben ik als coach ten alle tijden brutaal eerlijk, zodat constant gefocust wordt op de gewenste resultaten (B-punt).
Jouw persoonlijke programma bestaat uit 3 pijlers die ervoor zorgen dat jij het lichaam en de gezondheid kan creëren die je voor ogen hebt.

Locatie

https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportscholen/breda-teteringsedijk