MEET THE TEAM

Maak kennis met ons team

Bij 2Refocus vormen wij een gedreven team met ieder ons eigen specialisme.
Hierdoor hebben voor elke uitdaging de juiste expertise in ons eigen team beschikbaar! Of je nu met een vraagstuk zit over osteoporose, diabetes type II of juist wedstrijd bodybuilding…
Door onze korte lijnen is overleg met de rest van het 2Refocus team snel geregeld en kunnen we voor jou het juiste pad uitzetten!
Maak kennis met het team:

RICO VAN DE VEN
RICO VAN DE VEN Breda/Oosterhout
Na mijn studie HBO Sportkunde heb ik in 2017 alle zekerheid die ik had losgelaten en een mega stap in het diepe gezet om mijn persoonlijk doel na te streven en ben ik gestart met 2Refocus.
Een leven vol vrijheid waarbij ik anderen help het maximale uit hun leven te halen. Ik neem je graag mee in mijn journey door jou te helpen al je doelen na te streven. Groei en ontwikkeling zijn dan ook de kernwaarden die ik altijd zal nastreven.
Focus on your goals; Het is nooit te laat opnieuw een focus te zetten!
KOEN ZUIDWIJK
KOEN ZUIDWIJKBreda/Oosterhout
Resultaten halen is mooi, maar ernaartoe werken is nog veel mooier. Ik ben meer dan een personal trainer. Voor mij is dit niet gewoon werk. Het is mijn passie om mensen te helpen. Ik ben een coach, trainer en een luisteraar!
MARTIJN LEENKNEGT
MARTIJN LEENKNEGTBreda/Oosterhout
Fitness is mijn grote passie en heeft mij zowel fysiek als mentaal laten groeien.
Met mijn kennis van training en voeding wil ik graag andere mensen helpen met het behalen van hun doelen en zich bewust maken van de potentie die zij hebben.
Sporten moet als leuk worden ervaren en daarom ga ik jou net zo enthousiast maken als ik ben.
Wij gaan wij er samen voor zorgen dat jij, jouw doelen behaalt!
DENNIS PEETERS
DENNIS PEETERSOosterhout
Er werd mij altijd verteld om van je hobby je werk te maken.
Nu is sport meer dan zomaar een hobby. Het is mijn passie om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Personal Training is meer dan alleen training geven en samen aan doelen werken. Voor mij is het stukje connectie met mensen ook erg belangrijk. Het geeft mij dan ook oprecht voldoening wanneer wij samen aan jouw doelen gaan werken en deze samen behalen. Ik sport zelf zo’n 10 jaar met pieken en dalen. Heb zelf hele mooie resultaten behaald door hard te werken aan mijn fysiek maar ook aan mijn mindset. Ik weet dus heel goed wat er voor nodig is om bepaalde doelen te realiseren. Of dit nou gaat om afvallen, droog trainen, spiermassa aankomen of conditie verbetering. Ben jij bereid je voor de volle 100% te geven?
Let’s do this!
JACK HERMANS
JACK HERMANSWeert
Een gezondere levensstijl begint met training en coaching bij 2Refocus.
Met name als je gewicht wilt verliezen, ben ik je trainer/coach!
Ik ben ervaringsdeskundige: ik ben in 2017 zelf van 112 kg naar 85 kg gegaan en weet dus wat er voor nodig is om dat te bereiken, maar belangrijker nog, om dat vol te houden!
Afvallen is tijdelijk; afslanken is duurzaam!
Met het volgen van een dieet, val je af. Maar als je stopt, komen de kilo’s net zo snel weer terug! Bij 2Refocus ga je daarom met mij afslanken: we gaan je spierkwaliteit verbeteren en je krachtuithoudingsvermogen vergroten, waardoor je lichaam meer kcal gaat verbruiken en vet gaat verbranden! Duurzaam!
Ik weet welke obstakels op je pad komen en kan je dus daarbij uit ervaring coachen! Door mijn opleiding tot fitness instructeur krijg je de juiste begeleiding tijdens de training. Het geeft mij voldoening als jij ook je doel behaalt!
JAAP SMITS
JAAP SMITSWeert
Door mijn studie Sportkunde aan Fontys Hogeschool en mijn passie voor sport (Handbal, 2e divisie) heb ik mij verder verdiept in leefstijlcoaching.
Ik weet als actief sporter hoe belangrijk het juist uitvoeren van (spierversterkende) oefeningen is om blessures te voorkomen en je gewrichten soepel te houden. Door mijn specialisatie als leefstijlcoach ben ik samen met de rest van het 2Refocus team voor jou van waarde om je doelen te behalen!
COLIN BEENDERS
COLIN BEENDERSWeert
Als Personal Trainer en als fysiotherapeut in opleiding weet ik hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te hebben.
Doormiddel van Fitness kan jij die gezonde levensstijl krijgen. Of dit nou afvallen, spiermassa opbouwen of om actiever te leven is.
Bij 2ReFocus heb je alle expertise in een team!
ROBIN VAN DE GROES
ROBIN VAN DE GROESWeert
Na mijn afgeronde studie aan het CIOS (Sport en Bewegen) ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd.
Dus door mijn kennis en passie over krachttraining, fit worden en afslanken ga ik jou helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!
Rico van de Ven

WAT WE DOEN

PERSONAL TRAINING & LIFESTYLE COACHING

Wil jij graag zo gespierds zijn als Dwayne ‘The Rock’ Johnson? Of wil jij liever een kont als Kim Kardashian? Of het nu om afvallen gaat of spiermassa vergroten, 2Refocus helpt jou bij het behalen van je doel. Onze personal trainers & lifestyle coaches bieden jou een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan dat past bij jouw dagelijkse leven. Zo behaal je dagelijks de beste resultaten zowel binnen als buiten de sportschool, zonder lastige diëten of het tellen van calorieën.

Tijdens je PT sessies in de sportschool heeft jouw coach 100% aandacht voor jou! Niet alleen geeft hij je de motivatie om door te gaan, maar hij helpt jou ook aan de juiste oefeningen en technieken om het beste resultaat uit jouw sessie te halen. En jij bepaalt zelf hoe vaak per week je deze sessie wilt!

Ook buiten de sportschool sta jij in contact met je coach. Via de app kan jij op elk moment van de dag bij je coach terecht met vragen. Zo helpt hij jou bij het maken van verstandige beslissingen en daagt hij je uit om op een ludieke manier (zonder te sporten) toch voldoende beweging uit je dag te halen. Met behulp van 2-wekelijkse metingen, volgen wij jouw voortgang nauwkeurig. Zo zetten we per 2 weken stappen richting jouw doel!

Bang voor de meting? Geen paniek! Wij snappen heel goed dat je niet elke week 10 kilo kwijt raakt, maar soms zelfs iets aankomt. Een feestje hier, een borreltje daar en voor je het weet zijn je 2 weken weer voorbij. Bij 2Refocus oordelen we je ook niet op de meting. Sterker nog, wij zoeken de oplossing bij onszelf! Wij doen er namelijk alles aan om jou te helpen bij het behalen van je doel. Dus als jouw trainingsschema en voedingsplan niet voldoende resultaat bieden, passen we deze aan naar jouw nieuwe situatie.

Dus ben jij er klaar voor om je lichaam weer topfit te maken? Kies een programma en meld je aan!

We werken vanuit de Basic-Fit in Breda (Teteringsedijk 297), de Basic-Fit in Oosterhout (Beneluxweg 5) en de Basic-Fit Weert (Maaspoort 54) én via online coaching!!
Dus waar je ook verblijft, 2Refocus kan je helpen!

Bekijk onze programma’s
Lees de veelgestelde vragen

2REFOCUS

KLAAR OM VAN START TE GAAN?

Yes! Let’s goooo

© Copyright 2017 – 2021   |   2REFOCUS   |   By Rico van de Ven   |   All Rights Reserved   |   Powered by WordPress