Rico van de Ven

WAT WE DOEN

PERSONAL TRAINING & LIFESTYLE COACHING

Wil jij graag zo gespierds zijn als Dwayne ‘The Rock’ Johnson? Of wil jij liever een kont als Kim Kardashian? Of het nu om afvallen gaat of spiermassa vergroten, 2Refocus helpt jou bij het behalen van je doel. Onze personal trainers & lifestyle coaches bieden jou een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan dat past bij jouw dagelijkse leven. Zo behaal je dagelijks de beste resultaten zowel binnen als buiten de sportschool, zonder lastige diëten of het tellen van calorieën.

Tijdens je sessies in de sportschool heeft jouw coach 100% aandacht voor jou! Niet alleen geeft hij je de motivatie om door te gaan, maar hij helpt jou ook aan de juiste oefeningen en technieken om het beste resultaat uit jouw sessie te halen. En jij bepaalt zelf hoe vaak per week je deze sessie wilt!

Ook buiten de sportschool sta jij in contact met je coach. Via de app kan jij op elk moment van de dag bij je coach terecht met vragen. Zo helpt hij jou bij het maken van verstandige beslissingen en daagt hij je uit om op een ludieke manier (zonder te sporten) toch voldoende beweging uit je dag te halen. Met behulp van 2-wekelijkse metingen, volgen wij jouw voortgang nauwkeurig. Zo zetten we per 2 weken stappen richting jouw doel!

Bang voor de meting? Geen paniek! Wij snappen heel goed dat je niet elke week 10 kilo kwijt raakt, maar soms zelfs iets aankomt. Een feestje hier, een borreltje daar en voor je het weet zijn je 2 weken weer voorbij. Bij 2Refocus oordelen we je ook niet op de meting. Sterker nog, wij zoeken de oplossing bij onszelf! Wij doen er namelijk alles aan om jou te helpen bij het behalen van je doel. Dus als jouw trainingsschema en voedingsplan niet voldoende resultaat bieden, passen we deze aan naar jouw nieuwe situatie.

Dus ben jij er klaar voor om je lichaam weer topfit te maken? Kies een programma en meld je aan!

Bekijk onze programma’s

Maak kennis met ons team

Bij 2Refocus vormen wij een gedreven team met ieder ons eigen specialisme. Maak kennis met:

RICO VAN DE VEN
RICO VAN DE VEN
Een jaar geleden heb ik alle zekerheid die ik had losgelaten en een mega stap in het diepe gezet om mijn persoonlijk doel na te streven. Een leven vol vrijheid waarbij ik andere help het maximale uit hun leven te halen. Ik neem je graag mee in mijn journey door jouw te helpen al je doelen na te streven. Groei en ontwikkeling zijn dan ook de kernwaarden die ik altijd zal nastreven.
Focus on your goals; Het is nooit te laat opnieuw een focus te zetten!
KOEN ZUIDWIJK
KOEN ZUIDWIJK
Resultaten halen is mooi, maar ernaartoe werken is nog veel mooier. Ik ben meer dan een personal trainer. Voor mij is dit niet gewoon werk. Het is mijn passie om mensen te helpen. Ik ben een coach, trainer en een luisteraar!
JACK HERMANS
JACK HERMANS
Een gezondere levensstijl begint met training en coaching bij 2Refocus.
Met name als je gewicht wilt verliezen, ben ik je trainer/coach!
Ik ben ervaringsdeskundige: ik ben in 2017 zelf van 112 kg naar 85 kg gegaan en weet dus wat er voor nodig is om dat te bereiken, maar belangrijker nog, om dat vol te houden!
Ik weet welke obstakels op je pad komen en kan je dus daarbij uit ervaring coachen! Door mijn opleiding tot fitness instructeur krijg je de juiste begeleiding tijdens de training. Het geeft mij voldoening als jij ook je doel behaalt!

2REFOCUS

FIT WORDEN BEGINT VANDAAG

MELD JE NU AAN