WAT WE DOEN

PERSONAL TRAINING & LIFESTYLE COACHING

Wil jij graag zo gespierd zijn als Dwayne ‘The Rock’ Johnson? Of wil jij liever een kont als Kim Kardashian? Of het nu om afvallen gaat of spiermassa vergroten, 2Refocus helpt jou bij het behalen van je doel. Onze personal trainers & lifestyle coaches bieden jou een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan dat past bij jouw dagelijkse leven. Zo behaal je dagelijks de beste resultaten zowel binnen als buiten de sportschool, zonder lastige diëten of het tellen van calorieën.

Tijdens je sessies in de sportschool heeft jouw coach 100% aandacht voor jou! Niet alleen geeft hij je de motivatie om door te gaan, maar hij helpt jou ook aan de juiste oefeningen en technieken om het beste resultaat uit jouw sessie te halen. En jij bepaalt zelf hoe vaak per week je deze sessie wilt!

Ook buiten de sportschool sta jij in contact met je coach. Via de app kan jij op elk moment van de dag bij je coach terecht met vragen. Zo helpt hij jou bij het maken van verstandige beslissingen en daagt hij je uit om op een ludieke manier (zonder te sporten) toch voldoende beweging uit je dag te halen. Met behulp van 2-wekelijkse metingen, volgen wij jouw voortgang nauwkeurig. Zo zetten we per 2 weken stappen richting jouw doel!

Bang voor de meting? Geen paniek! Wij snappen heel goed dat je niet elke week 10 kilo kwijt raakt, maar soms zelfs iets aankomt. Een feestje hier, een borreltje daar en voor je het weet zijn je 2 weken weer voorbij. Bij 2Refocus oordelen we je ook niet op de meting. Sterker nog, wij zoeken de oplossing bij onszelf! Wij doen er namelijk alles aan om jou te helpen bij het behalen van je doel. Dus als jouw trainingsschema en voedingsplan niet voldoende resultaat bieden, passen we deze aan naar jouw nieuwe situatie.

Dus ben jij er klaar voor om je lichaam weer topfit te maken? Kies een programma en meld je aan!

Bekijk onze programma’s

2REFOCUS

FIT WORDEN BEGINT VANDAAG

MELD JE NU AAN