Elke persoon kan meer resultaat behalen op gebied van persoonlijke doelen.
Door effectiever keuzes te maken creëer je een krachtiger leven, beginnend met je eigen lichaam.

 


WHY


“I don’t get lucky, I create my own luck”! Echt alles gebeurt met een reden. Re-focus op hetgeen waar jij graag verschil in wilt zien. Een krachtige mindset is de basis van een gezond en gelukkig leven. Ik geloof in oneindige mogelijkheden. Re-focus your mindset!


HOW


Iedereen die bereid is om aan persoonlijke doelen te werken; zal meer uit z’n leven kunnen halen! Kwaliteit zorgt voor efficiëntie. Een (leefbaar) op maat gemaakt programma en begeleiding is dan ook de snelste weg naar resultaat!


WHAT


Ik bied resultaatgerichte coaching en personal training met sport (en voeding) als middel.


WAT BETEKENT 2REFOCUS?

De manier waarop je nu leeft heeft een geprogrammeerde toekomst. Dat wil zeggen; wie jij bent, hoe jij leeft en de keuzes die jij maakt leiden tot het leven wat je nu hebt.

Focus bepaalt waarop jij je richt en wat je op dat moment belangrijk vindt. Om blijvend je doelen te behalen is het belangrijk om je focus telkens te weerleggen; “Re-focus” oftewel “opnieuw focussen”.

Wanneer je je focus niet veranderd kun je alleen maar hopen op het gewenste resultaat. Je zult namelijk nooit tot de juiste inzichten komen om je huidige leven de verandering te geven die het nodig heeft. Wij coachen telkens weer op een juiste focus. Op die manier hopen we niet op resultaten, maar creëren ze! 


Werken bij 2Refocus?
Krijg jij energie om mensen te helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen?
Check hier de openstaande vacatures:
http://2refocus.nl/vacature